Radionica o vježbama protiv stresa i traumatičnih iskustava

Lokalno
15.05.2018 10:01
D. Požarić
1
1
Mjesni odbor Varvari i psihoterapeutica Jasenka Korlević organiziraju radionicu T.R.E. vježbi, koja će se održati u petak, 18. svibnja, u 18 sati u školi u Varvarima.
T.R.E. vježbe osmislio je dr. David Bercelli, radeći s ljudima koji su proživjeli razna traumatična iskustva, poput ratova i elementarnih nepogoda. Danas se primjenjuje za otpuštanja stresa, napetosti i trauma iz tijela.
Svrha radionice jest upoznati zainteresirane s jednostavnim vježbama koje pomažu tijelu da otpusti nakupljeni stres, napetost, nemir i nervozu. Vježbe su namijenjene svima koji žele u svoj život unijeti više mira i opuštenosti, koji su pod stresom i napeti, teško se mogu opustiti, emocionalno su razdražljivi ili nose u sebi rano traumatsko iskustvo.
Jasenka Korlević je psihoterapeutica s certifikatom ECP (European Certificate of Psychotherapy) i T.R.E. provider. Posljednje četiri godine profilirala se u radu s bolestima ovisnosti o alkoholu pri Klubu liječenih alkoholičara Poreč. Članica je Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske i i EAP-a (European Association for Psychotherapy). (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti