Radionica društvenih igara u Gradskoj knjižnici Poreč

Lokalno
30.05.2018 07:55
D. Požarić
1
1
Igor Bertoša i Lovro Žmak članovi su SF&F udruge Mordele , neprofitne organizacije posvećene promicanju društvenih igara, fantastike i znanstvene fantastike te izgradnji kvalitetnih međuljudskih odnosa. Upravo će njih dvojica u petak, 1. lipnja 2018. godine sa početkom u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč održati radionicu uz društvene igre namijenjenu djeci od 5 do 10 godina.
Tko svoje slobodno vrijeme voli provoditi uz društvene igre, neka dođe na Pictionary, Alias, Jungle Speed i još neke druge igre.
Dolazak je potrebno najaviti do petka u 10 sati na broj telefona 434-196. (dp)
Svake prve subote u mjesecu od 18-22 sati ćlanovi udruge SF&F Mordele priređuju igraonice stolnih društvenih igara u Centru za mlade Poreč. Posjetitelji se mogu okušati u dvadesetak različitih igara prigodnih za sve uzraste. Ulaz je besplatan. [/sivac] [sivac]Svake prve subote u mjesecu od 18-22 sati ćlanovi udruge SF&F Mordele priređuju igraonice stolnih društvenih igara u Centru za mlade Poreč. Posjetitelji se mogu okušati u dvadesetak različitih igara prigodnih za sve uzraste. Ulaz je besplatan.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti