R.E.M. u lipnju ipak ne dolazi u pulsku Arenu

Mozaik
12.02.2005 00:00
D. Požarić
1
1
1
Na tu pompoznu vijest Histria festivala, koja je u sklopu svoga ovogodišnjeg ljetnog programa ambiciozno objavila i dolazak drugih slavnih imena kao što su Kylie Minogue, Anastacia i Enrique Iglesias, odmah su svojim demantijem reagirali predstavnici diskografske kuće Dancing Bear, distributeri R.E.M-ovih izdanja na području Hrvatske.
- U povodu recentnih najava s novinske konferencije Histria Festivala, u želji da hrvatska javnost, ljubitelji dobre glazbe i koncerata, a u prvom redu fanovi grupe R.E.M., dobiju točnu i istinitu informaciju, želio bih vas obavijestiti da grupa R.E.M. neće svirati u lipnju u Puli, kao što je najavljeno od Histria Festivala.
Kao predstavnik izdavačke kuće R.E.M. i prijatelj benda naročito mi je važno da obožavatelji grupe R.E.M. budu korektno obaviješteni i da se uzalud ne nadaju da će ponovo ove godine u Puli gledati svoj omiljeni bend. Nakon izvrsnog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, članovi grupe R.E.M. nisu mogli skriti oduševljenje Zagrebom, Hrvatskom i izvrsnom publikom na koncertu i jedva čekaju da se ponovo vrate. Naročito im je privlačna Pula.
Na žalost, zbog rasporeda kakav već imaju na ovoj turneji jednostavno nije moguće dodati niti jedan novi termin. A najbliže nama su 5. lipnja u Grazu, 10. lipnja u Rimu i 11. lipnja u Imoli - istaknuo je Silvije Varga iz Dancing Beara, dodavši da se službeni raspored koncerata čitave turneje može vidjeti na web adresi www.remhq.com.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti