Putopriče u Gradskoj knjižnici Poreč: "Home Exchange" - što, kako, gdje?

Lokalno
21.11.2023 08:27
kb
rc8QCwFuO-he-jj-1_crop.jpg
rc8QCwFuO-he-jj-1_crop.jpg
Autor: Gradska knjižnica Poreč
Volite li putovanja? Razmišljate o novom putovanju, ali su vam financijska sredstva ograničena? Znate li da postoji platforma za razmjenu smještaja, "Home Exchange", koja vam omogućava značajno smanjenje troškova putovanja? Ova platforma pruža ljubiteljima putovanja priliku za besplatan smještaj, a prema statističkim podacima, smještaj čini 25–50% ukupnih troškova putovanja. Zvuči primamljivo, zar ne?
Želite li saznati više o ovoj priči, koja nudi 380,000 domova u 133 zemlje, gdje se svake dvije minute ostvari zamjena domova, posjetite Gradsku knjižnicu Poreč. Knjižnica provodi projekt "Putopriče", namijenjen ljubiteljima putovanja. Predavanje će održati sugrađanin Jugo Jakovčić, koji će podijeliti svoje desetogodišnje iskustvo korištenja ove platforme. Zahvaljujući njoj, sa svojom obitelji ostvario je oko 30 zamjena u 15 zemalja na četiri kontinenta. Osim uštede na putovanjima, stekao je nezaboravna iskustva, dobio jedinstven uvid u život ljudi i lokalne zajednice te uspostavio prijateljstva koja traju i danas.
Predavanje će biti održano na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), u četvrtak, 23. studenog u 18 sati. Ulaz je slobodan.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti