Prvi Umag Night Run okupio 500 trkača

Sport
11.06.2018 07:56
kb
Pobjednici na 5 km
Pobjednici na 5 km
Umag je u subotu bio domaćin prvog noćnog trkačkog partyja u organizaciji Klastera Sjeverozapadne Istre. Gotovo 500 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, sa Islanda i iz Ukrajine uživalo je na prvom Umag Night Runu, koji je već u svom premijernom izdanju ponudio puno više od samog trčanja.
Profesionalci, rekreativci i cijele obitelji trčali su uz popularni stadion Gorana Ivaniševića pokraj mora, dok se organizator pobrinuo da i samo zagrijavanje protekne u veselom raspoloženju, pa je party počeo i prije starta uz odličnu glazbu i stručno vodstvo. Glazba se nastavila i tijekom cijele utrke pa je trčanje bilo zanimljivije uz popularne svjetske i domaće hitove, a trkače su dočekali i brojni efekti iznenađenja na stazi.
Pobjednici na 5 km
Pobjedu na prvom Umag Night Runu odnijeli su Danijel Fak u muškoj i Andreja Dobnikar u ženskoj konkurenciji na 5 kilometara, dok su na dionici od 10 kilometara najbrži bili Ivan Kernjus kod muškaraca te Andrea Tuđa kod žena.
Osim poznatih trkača i zaljubljenika u sport, u utrci su sudjelovali i članovi trkačkih i atletskih klubova te sve popularnija Škola trčanja Umag i Olimpik klub. (kb)
Pobjednici na 10 km

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti