Prvi stanari poduzetničkog inkubatora potpisali ugovore - poziv otvoren do 10. studenog

Lokalno
05.11.2015 07:50
D. Požarić
1
1
Predstavnici poduzeća Alternative development d.o.o. i obrta Olis, potpisali su 3. studenog 2015. ugovor o međusobnim odnosima za korištenju prostorija Poduzetničkog inkubatora Poreč. Pravo korištenja prostora u razdoblju od 5 godina ostvarili su putem prijave na Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj.
Osim što će biti smješteni u novim, preuređenim prostorijama bivšeg Društvenog doma u Žbandaju, prenamijenjenom u poduzetnički inkubator, uz najam od samo jedne kune u prvoj godini, novi stanari ostvarit će i pravo na besplatnu edukaciju, poslovno savjetovanje, zajedničke administrativne usluge i usluge održavanja te promociju. Sam proces prijave, kažu novi stanari, vrlo je jednostavan.
-Prijava uopće nije komplicirana! Sve smo "papire" nabavili za samo dva dana i prijavili se, a već kroz tjedan dana doznali smo da smo budući novi stanari Poduzetničkog inkubatora. Sada svi živimo u Poreču i htjeli smo ovdje okušati svoju sreću u poslovanju. Ako uspijemo u svom gradu biti ćemo najsretniji! – kažu Igor Beaković, Arian i Sebastian Santrač iz poduzeća Alternative development d.o.o.
Slično pozitivno iskustvo dijeli i Dolores Fable iz novoosnovanog obrta Olis, koja će sa svojim suprugom vlastitu programersku tvrtku useliti u prostor veličine 200 četvornih metara. Pored ureda za poduzetnike u ICT i kreativnim industrijama, opremljena je i zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, a tu su i zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture te stoje na raspolaganju poduzetnicima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično. Uz to što će stanari u Poduzetničkom inkubatoru na raspolaganju imati kvalitetan i novi poslovni prostor, dostupna će im biti i elektronička oprema poput projektora, LCD televizora za prezentacije, printera, skenera i laptopa koje će moći koristiti za potrebe poslovanja.
Ponovljeni Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj traje i dalje, do 10. studenog, stoga iz Grada pozivaju sve zainteresirane iz ICT i kreativnih industrija da se prijave i iskoriste ovu odličnu mogućnost za poduzetnike, kojima Poduzetnički inkubator Poreč može predstavljati odskočnu dasku za pozicioniranje na tržištu, a da pritom pozitivno utječe na kvalitetu i napredovanje u radu.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti