Prve turiste ove godine dočekalo deseto izdanje brošure EnjoyIstra

Istra
14.04.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Prve ovogodišnje turiste u Istri dočekalo je i proljetno izdanje brošure EnjoyIstra.
Brošura Turističke zajednice Istarske županije EnjoyIstra ove je godine ušla u svoju petu godinu izlaženja, a proljetno je izdanje namijenjeno gostima koji će poželjeti istražiti Istru u periodu od Uskrsa pa do konca lipnja. Na 100 stranica, kao jedinstveno izdanje na četiri jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom – posjetiteljima Istre nudi korisne informacije o mnogobrojnim atrakcijama i aktivnostima koje mogu posjetiti istražujući ljepote najvećeg hrvatskog poluotoka.
Na naslovnoj stranici ovog, desetog broja, nalazi se fotografija Renca Kosinožića s dijela trase biciklističke staze „Parenzana - put zdravlja i prijateljstva“. Uz Kalendar događanja koji čini osnovu za izradu brošure, u njoj su sadržane i raznovrsne zanimljivosti koje se provlače kroz određena tematska poglavlja kao što su Povijest, Priroda, Tradicija, Gourmet, Djeca i obitelj… Središnji dio brošure sadrži detaljan kalendar manifestacija koji se za potrebe objave u ovoj brošuri već četvrtu godinu priređuje kroz klasterski pristup. Uz kalendar, slijedi i popis muzeja i zbirki koji donosi i podatke o njihovom radnom vremenu u razdoblju od travnja do lipnja.
Visoke tiraže brošure EnjoyIstra omogućile su doseg do velikog broja turista pa je tako proljetno izdanje tiskano u nakladi od 50 tisuća primjeraka koji se dijele na info-punktovima turističkih zajednica, recepcijama hotela i kampova i u pulskoj zračnoj luci, dok će se koncem lipnja brošura vikendima započeti dijeliti i na cestovnim graničnim prijelazima u sklopu projekta „Welcome service“.
Brošura se u elektroničkom obliku može preuzeti i na web stranicama http://www.istra.hr/hr/multimedija/brosure/enjoyistra .
Za ovu su godinu planirana još dva izdanja ove mozaičke brošure. Uredništvo i oblikovanje potpisuje tvrtka Sedam i pol iz Pule, a ovaj šarolik vodič kroz Istru tiskan je u Kerschoffsetu u Zagrebu.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti