Prva dizajnerska kolekcija iz Istre za dom

Istra
07.03.2013 07:59
B.Ž.
1
1
Kreatorice Antonela Gregorović iz Pule i Clavis Benčić iz Rovinja udružile su kreativne snage i za ovogodišnji Dan žena osmislile i napravile modernu, profinjenu i posebnu kolekciju za dom. Studio Clavis B, poznat po kreativnim satovima i ostalim ukrasima za kuću od pleksiglasa s detaljima od swarovski kristala, ponudio je na tržište prstene za salvete s leptirom i swarovski kristalima. Potom, podmetače za čaše s detaljem čipke ili leptira izrađene od pleksiglasa.
Nakon uspješne lanjske promocije kolekcije Black Pearl , Modni sudio Showroom Antonela je sada realizirao Black Pearl home kolekciju koju čine nadstolnjaci i salvete ukrašeni čipkom i satenskom trakom. Ponuđena je male (muška) i female (ženska) linija salveta. Male jednostavnija linija sa satenskom trakom i perlom, dok je female linija s obrubom od čipke, masnicom i perlom.
Osim crno-bijele i bež-smeđe, koje trenutno nude, iz modnog studija Showroom Antonela i kreativnog studija Clavis B najavljuju da po narudžbi mogu napraviti i druge kombinacije te da su ovom prilikom izradili prigodne kutije u koje mogu biti upakirani njihovi radovi. Kolekcije su izložene u njihovom studijima u Puli i Rovinju te predstavljene na facebook stranicama tih kreatora. Jednostavne poklone nude po promotivnim cijenama.
Kreatorice Gregorović i Benčić najavljuju da će uskoro ponuditi dodatne sadržaje za uljepšavanje kuće, stana ili poslovnog prostora.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti