Promohotel se vraća u Žatiku

Lokalno
28.01.2013 16:21
D. Požarić
Sa Promohotela u Žatiki prije dvije godine (Arhiva/A. TOŠIĆ)
Sa Promohotela u Žatiki prije dvije godine (Arhiva/A. TOŠIĆ)
Promohotel, međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, opet se vreća u Poreč gdje će se održati od 20. do 23. ožujka, doznajemo od Franka Štikovića, direktora porečke tvrtke Studio 053, organizatora ove manifestacije.
Nakon što je lani firma prvi put nakon 26 godina održavanja u Poreču sajam odlučila preseliti u Rovinj, u prostore bivše tvornice duhana, što su tada objasnili kao uvođenje noviteta i odabir ovoga grada kao rekordera po broju noćenja, ove su se godine vratili u svoj matični grad.
- Odlučili smo se vratiti u Poreč, u dvoranu Žatika, koju smo dobili na korištenje od Grada Poreča, glavnog pokrovitelja sajma. Sajam će se ove godine održati 28. put. Još primamo i prijave izlagača, pa ćemo kasnije znati točnu površinu na kojoj će se prostirati sajam, ali bit će sigurno i na vanjskom dijelu. Mogu reći da je odaziv izlagača dobar u odnosu na gospodarsku situaciju, čak i bolji nego lani i predlani, rekao je Štiković.
Promohotel se u Žatiki prvi put održao 2011. godine, nakon što je niz godina sjedište imao u dvorani Intersport centra u Zelenoj laguni. Ovogodišnji sajam održat će se u uobičajenom terminu krajem ožujka, koji se pokazao najboljim za ugostiteljske i hotelske subjekte koji se pripremaju za sezonu.
U sklopu sajma osim ponude izlagača održavaju se okrugli stolovi i događanja, a ulaz za posjetitelje, bit će kao i do sada, besplatan. (V. HABEREITER)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti