Promohotel se vraća kući

Lokalno
18.03.2013 18:20
D. Požarić
Kornelija Kenđer, Vlasta Radoičić, Franko Štiković i Ivana Štiković na tiskovnoj konferenciji u Istarskoj hiži
Kornelija Kenđer, Vlasta Radoičić, Franko Štiković i Ivana Štiković na tiskovnoj konferenciji u Istarskoj hiži
28 međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održat će se u dvorani na Žatiki od 20. do 23. ožujka 2013. godine, rekli su danas na konferenciji za novinare direktor tvrtke Studio 053 d.o.o. iz Poreča Franko Štiković, direktorica sajma «Promohotel » Ivana Štiković, predsjednica udruge Bio Istra mr.sc. Vlasta Radoičić, dipl.ing prehrambene tehnologije i Kornelija Kenđer, viša suradnica udruge Bio Istra.
Sajam će se održati na tri tisuće unutarnjih i sedam stotina četvornih metara vanjskog izložbenog prostora, a publici će se predstaviti 120 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Egipta i Srbije.
Po treći put na sajmu izlaže Autonomna pokrajina Vojvodina, Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost spolova koji će i ove godine pod sloganom « Najbolje iz Vojvodine« predstaviti dvadesetak svojih izlagača iz prehrambene industrije i pratećih sadržaja.
Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska drvna industrija predstavit će drvni sektor koji okuplja petnaestak vodećih tvrtki za preradu drva i prodaju namještaja.
S obzirom na raniji početak turističke sezone, želja je našim sugrađanima približiti svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada, i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje, rekao je direktor "Studia 053" Franko Štiković.
-Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva, rekla je direktorica sajma Ivana Štiković predstavivši program sajma predstavnicima medija.
Posjetitelji će na štandovima moći razgledati ponudu hotelske i ugostiteljske opreme, rashladnih uređaja, prehrane, slastice, vitrina za sladoled i kolače, papirnate galanterije i dekoraterskih programa, grijanja i obnovljivih izvora energije, tekstilne industrije, sustava za pročišćavanje i filtraciju vode, profesionalne opreme za čišćenje, opreme za eksterijere, namještaj na bazi drva - kao osnovne sirovine i drugo.
2
2
Tradicionalno će se u sklopu Promohotela održati i Promonatura , 12. izložba ekoloških i autohtonih proizvoda u organizaciji udruge Bio Istra.
Kroz sve dane trajanja sajma dogodit će se i brojni stručni susreti uz sudjelovanje kompetentnih predavača, čiji je cilj edukacija menadžera, vlasnika i direktora turističkih i ugostiteljskih objekata, turističkih djelatnika te njihovo upoznavanje sa novom problematikom i projektima vezanim uz turizam.
Svečano otvorenje sajma održat će se u srijedu, 20. ožujka, u 12 sati pred dvoranom na Žatiki.
Ulaz na sajam i sva stručna događanja za posjetitelje je besplatan, a radno vrijeme je:
  • Srijeda, 20. ožujka od 12 do 19
  • Četvrtak, 21. ožujla od 10 do 19
  • Petak, 22. ožujka od 10 do 19
  • Subota, 23. ožujka od 10 do 17 sati.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti