Produžena crna serija porečkih rukometaša: Bjelovar - Poreč 31:28 (18:13)

Sport
05.04.2009 00:00
D. Požarić
1
1
BJELOVAR - Utakmica 23. kola Premijer lige. Sportska dvorana. Gledatelja 400. Suci: Bajt (Dugo Selo) i Tor (Zagreb).
BJELOVAR: Janđel, Gašparović, Obran 2, Černetić 6, Sokač, Golub, Šimunović, Šonjić 1, Puljizović, Ercegovac, Gavranović, Pribanić 3, Prihić 9 (4), Dragičević 10 (3).
POREČ: Stevanović, Krevatin, Radošić, Mataija 4, Thoss, Čorić, Lovrinović 10 (4), Turković 3, Banić 6, Perhat, Sever, Rađaković, Gorenac 1, Gruičić 4.
Sedmerci: Bjelovar 8 (7), Poreč 5 (4). Isključenja: Bjelovar 8, Poreč 6 minuta.
Premda su odigrali bolju utakmicu od prošlotjednog domaćeg poraza od »Karlovca«, rukometaši »Poreča« u Bjelovaru nisu uspjeli prekinuti crnu seriju poraza, štoviše, povećali su je na već peti susret u nizu čime su si prisvojili neslavan epitet najneuspješnije momčadi lige u proteklih nešto više od mjesec dana. Bez obzira što krajnji rezultat sugerira da su Porečani, moguće je, bili »u igri« do samoga kraja, tijek susreta ipak je bio potpuno u znaku »Bjelovara« koji se nakon početnih 3:3 ubrzo odlijepio na pristojnu prednost i kontroliralo rezultatsku situaciju, a krajnjih »minus tri« gostiju njihovo je najbliže »spuštanje« zaostatka u drugom poluvremenu.
S dosta nervoznom igrom, nedovoljno čvrstom obranom i neraspoloženim vratarom Ivanom Stevanovićem, gosti jednostavno nisu znali odgovoriti na čvrstu, »mušku« igru domaćina, kakvu su doduše i očekivali, ali očito na takva »kreševa« mnogi se rukometaši »Poreča« tek u životu moraju naučiti.
K. K.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti