#Poreč #vrtići

Prijem za bivšu i novu ravnateljicu dječjeg vrtića Radost

Grad Poreč
30.12.2022 14:05
kb
Autor: Grad Poreč
Odlukom Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Radost nakon provedenog natječajnog postupka Tereza Banić, dugogodišnja članica kolektiva Dječjeg vrtića Radost i odgojiteljica, odabrana je za novu ravnateljicu ovog gradskog vrtića koji brine o oko 500 djece, zapošljava 111 djelatnika te upravlja objektima u Poreču, Žbandaju, Baderni te u okolnim općinama Sv. Lovreč, Kaštelir-Labinci i Vižinada.
Povodom odlaska u mirovinu dosadašnje ravnateljice Divne Radola, gradonačelnik Peršurić susreo se danas s Radolom i Banić kako bi zahvalio na dosadašnjoj suradnji i poželio im puno uspjeha u životu i daljnjem radu.
Banić je odgajateljica više od dva desetljeća, te je u tri navrata bila i predstavnica odgajateljica u Upravnom vijeću vrtića Radost. U svom će se radu fokusirati na praćenje gradskih ulaganja u nove objekte s prostorima koji su poticajni i opremljeni, zatim na osiguravanje mjesta za svako dijete, praćenje talentirane i darovite djece, kao i one s posebnim potrebama, uz stalno ulaganje u usavršavanje odgojno-obrazovnih djelatnika te kandidranje projekata na otvorene fondove.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti