Prijem kod gradonačelnika za Davida Nicolettija, prvaka Hrvatske u klasi Optimist

Sport
19.09.2023 07:34
Izvor: Grad Poreč
kb
Jendrašić, Nicoletti i Peršurić
Jendrašić, Nicoletti i Peršurić
Autor: Grad Poreč
David Nicoletti iz porečkog Jedriličarskog kluba Horizont novi je prvak Hrvatske klase optimist u konkurenciji do 12 godina. Do ovog prestižnog naslova stigao je na Prvenstvu Hrvatske održanom u splitskom akvatoriju u organizaciji Jedriličarskog kluba Labud, a jučer je za njega u Gradskoj vijećnici organiziran prijem povodom ovog velikog uspjeha.
Na prvenstvu u Splitu Nicolettijeva konzistentnost i sjajni ulasci u cilj osigurali su mu najprestižniju nagradu za najboljeg mladog optimista u Hrvatskoj, koju je ponosno donio doma u Poreč. David Nicoletti ima svega 11 godina i aktivno se bavi jedrenjem četiri godine. Osim što je osvojio naslov prvaka Hrvatske, prethodno je pobijedio i na Kupu Hrvatske, na kojem su se bodovale sve relevantne kriterijske regate. Kako i sam kaže, uživa u ovom sportu koji od pojedinca traži samostalnost i brzo snalaženje.
Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je Davidu na izvrsnom uspjehu koji sad već kontinuirano ostvaruje. Prijemu za mladog prvaka Hrvatske su se, uz gradonačelnika, pridružili i predsjednik Sportske zajednice Grada Poreča Aleksandar Beaković i tajnik Zoran Jendrašić, te majka prvaka i tajnica JK Horizont Maja Nicoletti.
 
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti