Presretači snimaju vozače, a vozači i novinari presretače

Hrvatska i svijet
06.01.2009 00:00
D. Požarić
1
1
1
U krajevima poput Istre i Primorja, u kojima na cestama obitava po jedan primjerak rijetke vrste automobila koje zovemo presretačima, nije nekakav poseban doživljaj ni postignuće objaviti registarski broj i fotografiju istih. No, portal 4kotaca.net je zato prikupio i objavio slike i informacije o zapravo svim presretačima koji cirkuliraju hrvatskim cestama, što su danas prenijeli gotovo svi hrvatski mediji.
Marka i tip vozila, motor, snaga, maksimalna brzina i regionalna pripadnost informacije su koje možete vidjeti na linku ispod ovoga teksta.
Po Istri se tako i dalje vozika već svima poznati Mercedes C320CDI srebrne boje i registracijskih oznaka PU 645-FZ, dok po Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji ordinira po nama jedini automobil sa pravim sportskim srcem, a to je Honda Accord Type S sa gotovo 200 KS i motorom od 2.4 litra.
Znamo i neke Porečane koje je ta Honda ”ukebala”, na motociklima i u automobilima.
Uostalom, pročitajte cijeli članak na linku ispod ovog našeg teksta. Na portalu 4kotaca.net pronaći ćete brojne korisne informacije, kao npr. o kaznama za prometne prekršaje, cijenama goriva, guma itd.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti