Prekrasna rukometna predstava u SRC "Veli Jože": Poreč deklasirao Kvarnera

Sport
06.11.2004 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
1
1
1

Rezultatski igra nije bila pretjerano zanimljiva jer su domaći vodili cijelo vrijeme utakmice, da bi gosti tu i tamo «primirisali» na 3 razlike, nakon čega bi uslijedio crescendo u ritmu domaćih te bi nakon nekoliko izmjena obrana-napad stvari «sjedale» na svoje mjesto a prednost se sve više učvršćivala do konačnih 15 golova razlike, nakon što je obrana «sjela» na mjesto a golmani «proradili».

No, zato je igra obilovala lijepim i efektnim potezima koje su izazivale salve pljeska od kojih bismo svakako trebali izdvojiti tri uzastopne obrane Popovića u samo nekoliko sekundi te više nego efektnih pet golova Davora Turkovića . Bilo je toga još puno i stvarno treba biti žao svakome tko se nije pojavio na ovoj utakmici. Ne možemo a da posebno ne istaknemo požrtvovnog i efikasnog Borotića koji je već 15 dana «pod injekcijama», no svejedno je bio najbolji strijelac utakmice (i posljednju utakmicu u Sisku igrao je «pod lijekovima»).

2 Borotića, Špehara i Lisice , nekoliko «zabadanja» koja su bila toliko komplicirana za Kvarnerovu obranu da je ona izgledala doslovno izgubljena, vješta oduzimanja lopti i brojne druge atrakcije tjerali su mnogobrojnu publiku na gromoglasni pljesak.

3 Matrljan «pokupio» od Borotića koji je bio u naletu. Borotić se ispričao golmanu a publika ga je dugim pljeskom «podigla» na noge.

Strijelci za RK «Poreč» : Borotić 11, Špehar 8, Lisica 7, Kovačić i Davor Turković po 5, Božić i Ilić po 3, Dean Turković 2 te po jedan gol Beaković, Džoni, Mataija i Petrić.

Golmani su također briljirali: Popović je «skinuo» 11 šuteva a Šimunović 10.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti