Pregled kriminaliteta u RH proteklih dana

Crna kronika
06.02.2004 00:00
Izvor: MUP HR
D. Požarić
Osijek - dana 4./5. veljače između ponoći i 5 sati u Pejačevićevoj ulici dogodilo se ubojstvo. Nepoznati je počinitelj, zasad neutvrđenim predmetom, izudarao po glavi i usmrtio Katu Bogojević (1945.). Kriminalistička je obrada u tijeku.

Bjelovar - dana 5. veljače između 21 i 22 sata u Gudovcu u gostionici Gudovac teško je ozlijeđen Zdravko S. (1962.). Nakon svađe, a potom i tučnjave, Dejan B. (1078.) je udario metalnom cijevi Zdravka po glavi. Teško ozlijeđenome Zdravku liječnička je pomoć pružena u Općoj bolnici.

Zagreb - dana 5. veljače između 6 i 7 sati na području Trešnjevke u Prečkom u kafiću Tuti - fruti teško je ozlijeđen Damir D. (1972.). Nepoznati su ga počinitelji, iz zasad neutvrđenih razloga, napali i izudarali drvenim palicama po glavi i ostalim dijelovima tijela pa pobjegli. Teško ozlijeđenome Damiru liječnička je pomoć pružena u Bolnici Sv. Duh.

Zadar - dana 6. veljače između 3 i 4 sata u Zagrebačkoj ulici u prodajnom prostoru Inine benzinske crpke dogodilo se razbojništvo. Maskirani je muškarac ušao u prodajni prostor i, prijeteći vatrenim oružjem zaposlenicima N. Z i A. K., zatražio novac. Uplašeni zaposlenici dali su mu novac, a razbojnik je zgrabio plijen i pobjegao, oštetivši Inu za tri tisuće kuna.

Zagreb - dana 5. veljače između 7 i 8 sati na području Maksimira na Harambašićevoj ulici dogodilo se razbojništvo. Nepoznati je mladić presreo malodobne A. D. i F. K. i zaprijetio im pa zatražio da mu daju mobitele. Uplašeni dječaci dali su mu je mobitele, a razbojnik je s plijenom pobjegao, oštetivši vlasnike za 2 500 kuna.

Zagreb - dana 5. veljače između 10 i 11 sati na području Črnomerca u Mimarinoj ulici u kladionici Super sport dogodilo se razbojništvo. Nepoznati je muškarac ušao u kladionicu i, prijeteći vatrenim oružjem zaposlenici D. G., zatražio novac. Uplašena zaposlenica dala mu je novac, a razbojnik je zgrabio plijen i pobjegao, oštetivši vlasnika za 14 tisuća kuna.

Zagreb - dana 4./5. veljače između 20 i 7 sati na području Trešnjevke u Klanječkoj ulici provaljeno je u Salon keramičkih pločica i sanitarija, u vlasništvu E. D. Nepoznati je počinitelj obio dvorišna vrata salona, ušao pa ukrao računala i mobitele, oštetivši vlasnika za veću vrijednost.

Zagreb - dana 4./5. veljače između 21 i 6,50 sati na području Črnomerca u Ilici provaljeno je u kiosk Tobacco Shop i mjenjačnicu Planer. Nepoznati je počinitelj obio ulazna vrata kioska, ušao pa ukrao telefonske kartice, a potom je obio i sporedna vrata mjenjačnice, ušao pa ukrao čeličnu kasu, oštetivši vlasnika za 109 tisuća kuna.

Vukovar - dana 4./5. veljače između 21 i 8 sati na Trgu Republike Hrvatske s parkirališta ispred hotela Dunav ukradeno je osobno vozilo marke audi A6, registracijskih oznaka ST 687-KN, u vlasništvu poduzeća Aran - Bušić, vrijedno 200 tisuća kuna.

Zagreb - dana 5./6. veljače između 19,45 i 3,30 sati na području Trešnjevke u Drvinju ukradeno je osobno vozilo marke VW passat, registracijskih oznaka ZG 7190-Z, u vlasništvu J. R., vrijedno 90 tisuća kuna.

Zagreb - dana 4./5. veljače između 18,30 i 6,20 sati na području Trešnjevke s Brunšmidove poljane ukradeno je teretno vozilo marke mercedes, registracijskih oznaka ZG 7263-AL, u vlasništvu poduzeća Hidrosan izolacije, vrijedno 50 tisuća kuna.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti