Predstavljena programska koncepcija 68. Pulskog filmskog festivala

Kultura
26.05.2021 08:46
1
1
U prostorijama Istarske županije, u Puli, jučer je održan radni sastanak s predstavnicima vijeća Pulskog filmskog festivala na kojemu su sudjelovali ravnateljica Gordana Restović i novi umjetnički ravnatelj Pavo Marinković koji je izložio programsku koncepciju ovogodišnjeg izdanja.
Razgovaralo se o potencijalnom proširenju i gostovanju dijela programa diljem Istre tijekom 2022. godine. Pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber izrazila je spremnost za suradnju dok je predsjednik Upravnog vijeća Pula Film Festivala Miodrag Čerina naglasio da će logistički biti moguće u paviljonima Studentskog centra, koji je trenutno u fazi izgradnje, ugošćavati studente koji bi pratili njima namijenjeni program.
Novi umjetnički ravnatelj Pavo Marinković je istaknuo da je program sastavljen vodeći se kvalitetom i trendovima koji su relevantni u filmskoj industriji. Također je istaknuo važnost prisustva kako gostiju tako i predstavnika medija iz filmske branše, a koji će pratiti i izvještavati o 68. Pulskom filmskom festivalu na domaćoj i na međunarodnoj filmskoj sceni. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti