Predstavljena PPS destinacija Poreč - Tar-Vabriga - Funtana - Vrsar

Lokalno
31.08.2015 09:53
D. Požarić
1
1
Djelatnici turističkih zajednica su krajem kolovoza ugostili putopisca Daniela Lacka koji priprema reportažu o PPS destinaciji u sklopu projekta Hrvatska 365.
Kampanju pred i posezone provodi Hrvatska turistička zajednica putem tiska i televizije, a namjera joj je predstaviti destinaciju kroz ključne proizvode koje promovira, kakve su kultura, aktivni odmor i sport.
Destinacija će se tako predstaviti kroz reprezentativne doživljaje poput razgledavanje Poreča, Funtane i Vrsara brodom, posjet Eufrazijevoj bazilici i starom gradu, razgledavanje starog grada Vrsara, posjet Parku skulptura Dušana Džamonje, vožnja biciklom duž šetnice Bernardina od Funtane do Zelene lagune, vožnja na ski liftu, posjet vodenom parku, obilazak stancija uz degustaciju, adrenalinskom avanturom te vožnjom na motodromu.
Novinar i svestrani outdoor sportaš Daniel Lacko najpoznatiji je po svom projektu „ Welcome “, u čijem je sklopu u dva mjeseca svojim kretanjem od Savudrije do Dubrovnika ispisao riječ „welcome“ i tako predstavio Hrvatsku kao zemlju najveće dobrodošlice na svijetu. (dp)
Oznaka PPS destinacija dodjeljuje se s ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone te uspješne tržišne komunikacije koja može pridonijeti boljoj vidljivosti i vrijednosnoj percepciji Hrvatske kao destinacije koja ima atraktivnu ponudu u PPS razdoblju, a dio je Strategije razvoja turizma RH do 2020. i Strateškog marketinškog planuahrvatskog turizma 2014. – 2020.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti