Predstavljanje uredbe o financiranju udruga i županijskog pravilnika

Istra
09.12.2015 08:42
D. Požarić
1
1
1
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva je u suradnji s Istarskom županijom ovog ponedjeljka organizirala edukaciju za djelatnike županije, istarskih općina i gradova zaduženih za pripremu i provedbu natječaja za programe javnih potreba. Radionica pod vodstvom upraviteljice Zaklade Helge Možé Glavan obradila je sve faze procedure sukladno Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, donijete u ožujku ove godine.
Koraci navedene procedure uključivali su pripremu teksta javnog natječaja, natječajne dokumentacije, svih obrazaca, proceduru procjene te ugovaranje i praćenje provedbe ugovorenih projekata.
U utorak su Uredba i njezine pripadajuće procedure u IDA-i prezentirani korisnicima i potencijalnim korisnicima proračuna Istarske županije, s posebnim naglaskom na predstavnike udruga iz područja gospodarstva, obrazovanja te zdravstva i socijalne skrbi. Tom je prilikom pomoćnica pročelnika Ureda župana Istarske županije, Ljiljana Škifić, prezentirala Pravilnik o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Istarske županije. (dp)
2

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti