Predstava "WTF?" povodom 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

Lokalno
23.11.2012 13:30
D. Požarić
1
1
Povodom „16 dana aktivizma” širom svijeta se već dugi niz godina obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Organizacije civilnog društva 25. studenog započinju javna događanja, akcije i kampanje kojima je cilj osvijestiti javnost o problemu nasilja i potaknuti odgovorne na bolju prevenciju i učinkovitiju zaštitu žena svih dobi od nasilja kojemu su mnoge od njih i dalje izložene. Dani aktivizma završavaju 10. prosinca Danom ljudskih prava.
Tom prigodom Centar za građanske inicijative Poreč će s partnerima i suorganizatorima Povjerenstvom za promicanje ravnopravnosti spolova Grada Poreča, Sigurnom kućom Istra, Zdravim gradom, CZSS-om, MUP-om, Crvenim Križem, Gradom Porečom, i POUP-om, održati javnu akciju na Trgu Slobode, u utorak 27. studenog 2012. s početkom u 10h. Zajedno će predstaviti svoj rad te izložiti aktivističke poruke i materijale.
Svi zainteresirani su pozvani na predstavu “WTF?”, koja će se istog dana u 17h održati u Pučkom otvorenom učilištu Poreč. Predstava je nastala kao rezultat suradnje Istarskog narodnog kazališta i Sigurne kuće Istra. Tema suradnje je prevencija nasilja u adolescentskim vezama: “Ovo je priča o Lani, mladoj djevojci, srednjoškolki, na početku njezine prve ljubavne veze. No, nešto se ne odvija onako kako je očekivala. Njen dečko, Karlo, čudno se ponaša, no prijateljice je uvjeravaju da je to sve normalno, i da se događa u svakoj vezi. Je li uistinu tako?”, otkrit će nam glumci Forum Teatra iz Pule.
Ulaz na predstavu je besplatan.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti