Poznati pobjednici Memorijala Slavoj Greblo i Istarske rivijere

Sport
23.03.2023 13:05
kb
Matej Dodig
Matej Dodig
Autor: Istarska rivijera
Prvo mjesto u ženskoj kategoriji na Memorijalu Slavoj Greblo, međunarodnom teniskom turniru za mlade u dobi do 12 godina koji se ove održavao od 10. do 17. ožujka u Vrsaru, odnijela je Romana Dekanova iz Slovačke, dok je u muškoj kategoriji slavio Moritz Freitag iz Austrije. U raspletu dinamičnog meča, Dekanova je svladala Liv Zingg iz Velike Britanije sa 5-7 6-4 7-6 (7), dok je Freitag pobijedio srpskog tenisača Viktora Višnica rezultatom od 6-1, 6-2. 
U konkurenciji ženskih parova turnir su osvojile Dumitri i Zingg savladavši Brinu Milovanović Stamejčić i Hanu Peterlin Pahor iz Slovenije sa 6-3 6-4. U muškoj konkurenciji najbolji su bili Talijani Cordorela i Ghiselli koji su u finalu svladali Condorellija  i Pilotta sa 6-1, 6-2.
Na ovogodišnjem 38. izdanju popularnog teniskog turnira iza kojeg stoji teniski klub Galeb nastupalo je više od 250 mladih talenata iz 25 zemalja koji su se na Teniskom centru Petalon borili za osvajanje Tennis Europe bodova prve kategorije.  
Na Istarskoj rivijeri u muškoj kategoriji je domaći igrač Matej Dodig slavio u meču  protiv Talijana Federica Arnaboldija sa 6-0, 6-2. 
U finalu parova, Luka Mikrut i Stefan Popović svladali su Ukrajince Igora Duduna i Artema Podorozhnyja sa 6-3, 6-1. Na terenima teniskih centara Eden i Villas Rubin odigrano je niz mečeva, na kojima je sudjelovalo više od 120 igrača iz 20 zemalja.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti