Poziv udrugama koje pružaju usluge savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji

Hrvatska i svijet
12.12.2015 08:14
D. Požarić
1
1
Ministarstvo socijalne politike i mladih raspisalo je Poziv za prijavu trogodišnjih programa udruga koje pružaju usluge savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji u Republici Hrvatskoj (2016.–2018.).
Opći cilj Poziva je osigurati financijsku potporu za rad skloništa i savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji organizacija civilnog društva. Udruge u skladu s Pozivom mogu prijaviti svoje programe za priroritetno područje: Usluga savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji, koje uključuje aktivnosti 1. Savjetovališta i 2. Smještaj žrtava.
Ukupan fond iz kojeg se raspisuje Poziv iznosi 2.100.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem Poziva može dodijeliti po pojedinom programu za prvu godinu provedbe je 150.000,00 kuna, a najveći iznosi 400.000,00 kuna. Rok za podnošenje prijave je 11. siječnja 2016. godine.
Natječajnu dokumentaciju za ovaj Poziv (u papirnatom i elektronskom obliku na CD-u) treba poslati preporučeno poštom, ili putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu do 15 sati) onoj regionalnoj zakladi koja pokriva područje na kojem se provodi većina programskih aktivnosti.
Sva pitanja vezana uz Poziv mogu se postaviti isključivo elektronskim putem, slanjem upita na adresu udruge@mspm.hr , najkasnije do 24. prosinca 2015. godine.
Više detalja o natječaju i obrasce za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva na www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Otvoreni natječaji. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti