Poziv sugrađanima na Završnu priredbu SŠ Mate Balote: Ono što jesmo...

14.05.2018 06:33
(t.h.)
1
1
1
Dragi naši sugrađani, prijatelji, bivši i sadašnji djelatnici, učenici i maturanti Srednje škole Mate Balote Poreč , zajedno smo dijelili toliko lijepih trenutaka da je došlo vrijeme kada ponajprije želimo uzvratiti tu ljubav i pokazati Vam koliko smo dobroga napravili u ovoj školskoj godini. Želimo da, zajedno s nama, sudjelujete u smotri naših marljivih srednjoškolaca, koji su u 2017./'18. godini pokazali da su vrsni poznavatelji stranih jezika, ekonomije, agroturizma, ekologije, opće kulture, ali i plesa, glazbe te kazališne umjetnosti.
U utorak, 15. svibnja, u porečkom kinu s početkom u 19:00 sati, predstavit će vam se uspješni sudionici državnih natjecanja, projekta Od Nazarija Saura do Josipa Broza Tita , zbor Balotice , solisti, sudionici županijske i državne smotre LiDraNo 2018. ( Jack i stabljika graha te Moriarty je kriv za sve ), uz još brojna iznenađenja koja ovom prilikom nećemo otkrivati!
Upoznajte nas u najboljem svjetlu, upoznajte Ono što jesmo * i dopustite da Vam svojim radom najavimo ono što ćemo zasigurno postati izlaskom iz Srednje škole Mate Balote Poreč - očekujemo Vas u velikom broju, ulaz je slobodan! (ič)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti