Poziv Slovencima na proljeće u Istri

Lokalno
27.03.2009 00:00
D. Požarić
POREČ - Istarski turizam, posebice njegova proljetna ponuda, predstavljen je ovoga tjedna i u Ljubljani, na eno-gastronomskom druženju koje je za tamošnje novinare organizirala županijska Turistička zajednica.
- Bio je to službeni poziv Slovencima da tijekom proljeća dođu u Istru i uživaju u našoj eno-gastronomskoj ponudi, ali i u raznim sportsko-rekreacijskim i kulturnim događajima. Prezentaciji se odazvalo 20-ak predstavnika slovenskih medija, od dnevnika i tjednika do specijaliziranih gourmet časopisa. Zadovoljni smo odazivom, pogotovo u ovoj zategnutoj situaciji između Slovenije i Hrvatske, a moram napomenuti da nije bilo nikakvih politički provokativnih pitanja. Naprotiv, ugodna atmosfera, ležerna večer i druženje uz meni na bazi šparuga i Kraljevićevu malvaziju, prenio nam je direktor TZIŽ-a Tomislav Popović.
Na prezentaciji, koju je županijski TZ organizirao u suradnji s TZ-ima klastera Umag-Novigrad i ljubljanskim predstavništvom HTZ-a, bio je i novi hrvatski ambasador Svjetlan Berković.
G. P.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti