Požar u Goolu podmetnut?

Crna kronika
21.02.2009 00:00
D. Požarić
U lokalu nije bilo ni plina ni struje
U lokalu nije bilo ni plina ni struje
TAR - Uzrok požara u kojem je u petak oko 19 sati izgorio fast food Gool u Taru je otvoreni plamen, a okolnosti se još utvrđuju, izvijestila je Nataša Rogić, glasnogovornica PU istarske. Izvide je jučer obavila očevidna policijska ekipa iz Pule, a porečki policajci su osiguravali lokal cijelu noć. Vatra je, prema dojavi vatrogasaca, izbila oko 18.45 sati, a ugašena je nakon pola sata. Izgorjeli objekt u vlasništvu je 50-godišnjeg Isidora Radojkovića iz Tara, odnosno poduzeća Sol-Maris, a u cijelosti je bio drvene konstrukcije.
Radojković nam je kazao da je objekt zatvoren nešto više od pet mjeseci i da nije imao dovod struje i plina. Prema njegovoj procjeni, šteta je viša od 400 tisuća kuna i nada se da će policija brzo uloviti podmetača požara.
- O požaru su mi javili dok sam bio na sastanku. Sve je uništeno: uređaji na šanku i oko njega, računala, frižideri, mašina za sladoled i razni ostali. Nisam imao ništa na plin, a struju smo iskopčali po zatvaranju prošle godine pa mi nije jasno kako je moglo doći do požara. Šteta je jako velika, veća od 400 tisuća kuna. Nadam se da će policija uloviti onoga tko je to učinio i da taj ima novca budući da lokal nije bio osiguran, kaže nam ogorčeni Radojković.
Na zgarištu otužan prizor. Nisu izgorjele samo dvije drvene stijene. Gool se nalazi na glavnoj prometnici Poreč - Novigrad u Taru pored nogometnog igrališta i dvije benzinske postaje.
M. SARDELIN

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti