POUP: Online radionice glume i pokreta kazališta Hotel Bulić

Kultura
13.04.2021 08:34
1
1
Ovog tjedna u kinu
U porečkom će se kinu u četvrtak, petak i subotu u 18 sati prikazivati sinkronizirani animirani film Čarobni prolaz, dok će se u 20 sati prikazivati akcijski film Nobody.
Ovog tjedna u kazalištu
U porečkom će se kazalištu u srijedu u 20 sati održati predstava "Kad-tad" redatelja Vesne Stilinović i Davida Belasa.
"Kad-tad" je nastala u produkciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč te kroz komediju preispituje pojam sinkroniciteta i neobjašnjivih podudarnosti kojima svjedočimo u životu.
Ulaznice za kino projekcije i predstave moguće je isključivo kupiti preko internetskog rezervacijskog sustava (www.rezervacije-poup.hr) ili na blagajni Učilišta.
Tijekom održavanja događaja provode se propisane mjere Stožera civilne zaštite. Mole se posjetitelji da se pridržavaju propisane udaljenosti od 1,5 metra, ponesu svoje maske za lice te planiraju vrijeme i za mjerenje temperature i dezinfekciju ruku pri ulazu u prostore i upis svojih podataka (ime, prezime, telefon) na listu kontakata.
Online radionice glume i pokreta kazališta Hotel Bulić
Kazalište Hotel Bulić u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč i Pučkim otvorenim učilištem Poreč organizira online radionice glume i pokreta putem platforme Zoom danas i u petak, te u ponedjeljak (19. travnja) i utorak (20. travnja).
Radionicu glume vodi Senka Bulić, glumica, redateljica i osnivačica umjetničke organizacije Kazalište Hotel Bulić koja će s polaznicima raditi na glumačkim tehnikama suvremenog kazališta. Jure Radnić, suradnik Kazališta Hotel Bulić i vanjski suradnik na katedri scenskog pokreta Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, vodit će radionicu pokreta. 
Prijave za sudjelovanje šalju se putem e-pošte na vedrancosic@gmail.com.
Program radionica:
utorak            8.00 - 9.00 radionica pokreta
                     12.45 – 14.15 radionica glume
petak             10.30 – 11.55 radionica glume
ponedjeljak     12.45 – 14.15 radionica glume
utorak             12.25 – 13.25 radionica pokreta
Program se ostvaruje uz pomoć Ministarstva kulture i medija te Zaklade Kultura Nova. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti