Potpisivanje peticije za rekonstrukciju dotrajale dionice ceste Vižinada-Kaštelir

Lokalno
23.03.2024 07:23
D. Požarić
Ilustracija
Ilustracija
Autor: Bill Kasman
Izvor: Pixabay
-Dionicu ceste Vižinada-Kaštelir nužno je čim prije rekonstruirati zbog sigurnosti mještana i svih ljudi koji koriste tu prometnicu svakodnevno i u turističkoj sezoni koja kuca na vrata, javljaju iz Vižinade.
Iako su svi svjesni činjenice da je njena rekonstrukcija nužna i unatoč tomu što je načelnik Općine Vižinada Marko Ferenac kao županijski vijećnik u Skupštini Istarske županije u više navrata tražio da se Istarska županija aktivno uključi u financiranje rekonstrukcije spomenute dionice, to, nažalost, nije prihvaćeno. S obzirom da za žitelje Vižinade ta cesta doslovno znači život, a zbog dotrajalosti svakim danom propada sve više i predstavlja veliku opasnost za sve sudionike u prometu, Općinsko vijeće Općine Vižinada iniciralo je potpisivanje peticije za inicijativu kojom bi se u što skorijem roku omogućila i sufinancirala rekonstrukcija spomenute dionice Vižinada-Kaštelir, stoji u priopćenju Općine Vižinada.
Peticiju je moguće potpisati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vižinada, u cafe barovima Parenzana i Bumba bar, marketima Ela i Trgovine Krk te frizerskim salonima u naselju Vižinada, kao i putem aktivista uključenih u prikupljanje potpisa. Peticiju je moguće potpisati i putem online platforme na sljedećoj poveznici .
Napominjemo da potpisivanje peticije nije ograničeno samo na stanovnike Općine Vižinada-Visinada već ju mogu potpisati svi sudionici u prometu, uključujući i goste koji smatraju da spomenuta cesta treba hitnu obnovu. Uključite se i potpišite – neka se naš glas čuje!
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti