Posjetitelji zadovoljni "Promohotelom"

Lokalno
19.03.2004 00:00
Izvor: redakcija/ig
D. Požarić
1
1
Do popodnevnih sati 19.ožujka, 15. po redu međunarodni sajam opreme za turizam i ugostiteljstvo, te prateće industrije koji s održava u dvorani Intersport centra u Zelenoj laguni, posjetilo je preko šet tisuća ljudi.
1
Nataša Ravnić i Franko Štiković, organizatori
Kako saznajemo od organizatora, Franka Štikovića i Nataše Ravnić iz studia 053 , ovogodišnji sajam koji u subotu u 17 sati zatvara svoja vrata, pamtit će se po 20 postotnom povećanju broja izlagača u odnosu na proteklu godinu. Nažalost, zbog manjka prostora više od 20 tvrtki koje su se prijavile moralo je biti odbijeno, pa već od sada treba razmišljati kako za narednu godinu proširiti postojeće ili pronaći veće prostorije.
[slika4]
Posjetitelji su inače osim razgledavanja raznorazne opreme za ugostiteljstvo – kuhinjskih strojeva, bazena, sauna, odjeće, potrošne robe i slično, doslovce uživali na svakome koraku. Tako primjerice tijekom obilaska 2600 četvornih metara unutrašnjeg prostora nije bilo čovjeka koji nije zamijetio štand na kom su se prodavala oprema i sredstva za čišćenje tvrtke «ZiK 90». Njihov marketinški trik bio je veoma jednostavan, ali isto tako učinkovit u odnosu na druge konkurente: mlada Kristina plesala je s usisavačem, a tijekom zabave njen je kolega prisutne promatrače upoznavao s proizvodom koj se moglo kupiti poput automobila - zamjenom strog za novo.
[slika2]
Ništa manje zanimljivo nije bilo ni pod 1000 četvornih metra šatorske konstrukcije i 500 metara vanjskog izložbenog prostora. Među 140 izlagača zamijetili smo i poznatog vinara Klaia, koji je mnoge oduševio novim proizvodom – rakijom božanska ukusa spravljenom od maslinova lišća.
[slika3]
U sklopu Promohotela, upriličena je i 2. Izložba ekoloških i autohtonih proizvoda «Promonatura», u organizaciji društva Bio Istra. Građani na njihovom štandu moglu probati različite poljoprivredne i prehrambene proizvode, a mi posebno izdvajamo domaći pekmez od šljiva.

Stoga, tko još nije imao vremena posjeti ovaj jedinstveni sajam te kupiti nešto korisno za apartman, kafić ili kuću, još uvijek ima vremena do subote u 17 sati kad se sajam službeno zatvara.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti