Portal mojposao.net: Valamar Riviera najpoželjniji poslodavac u turizmu, najbolji dm, Lidl i Müller

Hrvatska i svijet
19.05.2018 07:33
kb
1
1
Porečki Valamar Riviera zauzeo je 12. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj i tako postao jedina turistička kompanija u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru 10 tisuća ispitanika portala MojPosao. Ujedno, Valamar Riviera ocijenjena je kao 4. najpoželjniji poslodavac u Istarskoj županiji.
Turistički sektor u Hrvatskoj u fazi je intenzivnog rasta i razvoja pri čemu je Valamar Riviera predvodnik po velikim ulaganjima u razvoj poslovanja s naglaskom na brigu za zaposlenike i njihove potrebe. Valamarovi djelatnici imaju 27 posto veće prosječne plaće od prosjeka u turističkom sektoru u Hrvatskoj.
Valamar je ove godine povećao ukupne plaće za 11,5 posto, s fokusom na osnovna zanimanja.
"Među ključnim ciljevima Valamar Riviere je biti prepoznat kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Nastavit ćemo ulagati u ljude kako bi Valamar ostao prvi izbor za one koji traže prilike za učenje i razvoj karijere u turizmu. Ponosni smo što smo kao turistička kompanija ovako visoko rangirani među top poslodavcima u Hrvatskoj", izjavila je  Ivana Budin Arhanić , potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamaru.
Prema mišljenju većine ispitanika, najpoželjniji poslodavac ove godine je tvrtka dm-drogerie markt d.o.o. s visokih 14,53% bodova. Na drugom je mjestu LIDL Hrvatska d.o.o. k.d. s 5,12%, a na trećem MÜLLER TRGOVINA ZAGREB d.o.o. s 3,52% bodova.
Više informacija o istraživanju pročitajte ovdje .  (kb)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti