Porečkom hotelu Pical priznanje za izvrsnu kvalitetu hrane

Gospodarstvo
18.12.2008 00:00
D. Požarić
1
1
Porečki hotel Pical osvojio je priznanje britanskog turoperatora Saga Holidays u kategoriji ”Good Food” (dobra hrana) u 2008. godini. Sagini gosti nakon boravka u svim hotelima ispunjavaju anketu, te je na temelju rezultata upravo tih anketa hotel Pical osvojio tzv. ”2 Rosettes” za izvrsnu kvalitetu i raznovrsnost hrane. Gastronomsku ponudu hotela Pical, većina je Saginih gostiju ocijenila najvišom mogućom ocjenom.
Prema riječima Marija Skopljakovića, direktora hotela Pical, ovo priznanje ima svoj kontinuitet. Naime, ovo je treći put zaredom da su gosti Sage, koji su pretežito starije životne dobi, nagradili hotel Pical svojom naklonošću prema izvrsnoj gastronomskoj ponudi koju nudi. Ova je nagrada, kako kaže, rezultat kontiuniranog ulaganja u kvalitetu usluge i edukaciju radnika.
„Za ovu nagradu svakako su zaslužni svi djelatnici hotela Pical. Posebno bih istaknuo voditeljice smjena u kuhinji Katicu i Jasnu, te šefa kuhinje Josipa (Bepa) koji je ove godine nominiran za najboljeg zaposlenika u akciji „Čovjek – ključ uspjeha“, koju organiziraju Turistička zajednica Istarske županije i Hrvatska turistička zajednica.
Gostima pružamo poseban gastronomski doživljaj od ulaska u restoran do integral stola, na kojem nudimo bogate raznovrsne i tematske večere. Nadamo se da će i druge godine hotel Pical biti nagrađivan, s obzirom da obnavljamo i povećavamo kuhinjske kapacitete hotela Pical“, rekao je direktor Skopljaković.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti