Porečko ljeto: Počinje nezaboravna ljetna manifestacija

Lokalno Mozaik
20.06.2024 06:51
D. Požarić
Porečko ljeto, jedna od najomiljenijih ljetnih manifestacija, počinje u petak, 21. lipnja 2024., s velikim koncertom na porečkoj rivi od 20 do 23 sata. Koncert otvorenja poklanja Valamar Riviera u suradnji s Gradom Porečom-Parenzo i Turističkom zajednicom Grada Poreča.
Glazbena večer započinje nastupom Natali Radovčić, poznate natjecateljice showa The Voice Hrvatska. Nakon nje, publiku će zabavljati Toni Šimonović, polufinalist istog showa. Vrhunac večeri bit će legendarni bend Psihomodo pop, koji je na sceni već 40 godina, dok će šećer na kraju biti nastup ovogodišnjeg pobjednika The Voicea, Martina Kosovca.
Tijekom ljeta cijeli će grad Poreč postati velika pozornica za raznovrsna glazbena događanja. Osim poznatih lokacija, bit će predstavljene i nove, neotkrivene lokacije, čineći Poreč središtem zabave za sve sugrađane i goste.
Od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban održat će se prvi festival sladoleda „Gelato Park – World of Ice Cream Wonders“. Festival nudi bogat program za sve generacije, s posebnim naglaskom na najmlađe posjetitelje, ali i odrasli će moći uživati u slasticama i zabavi na otvorenom.
Sve koncertne i kino-predstave u sklopu Porečkog ljeta su besplatne. Detaljan program manifestacije može se pronaći na službenoj mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Poreča, kao i na društvenim mrežama.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti