Porečki volonteri zajednici poklonili jednu i pol radnu godinu!

Lokalno
07.12.2015 08:49
D. Požarić
Dogradonačelnica Nataša Basanić Čuš podijelila zahvalnice volonterima
Dogradonačelnica Nataša Basanić Čuš podijelila zahvalnice volonterima
Dogradonačelnica Nataša Basanić Čuš podijelila zahvalnice volonterima
Obrtnički dom u Poreču bio je 4. prosinca domaćin ovogodišnjeg tradicionalnog Bala volontera. 131 zahvalnicu Doma za starije i nemoćne osobe Poreč i Gradskog društva Crvenog križa Poreč povodom Međunarodnog dana volontera uručila je u ime Grada Poreča zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić Čuš, rekavši kako Grad Poreč ovom manifestacijom volonterima želi iskazati potporu i prihvaćanje te zahvalu za aktivnosti realizirane tijekom 2015. godine.
Vesna Janko Finderle
U ime Gradskog društva Crvenog križa Poreč prisutnima se obratila ravnateljica Vesna Janko Finderle, navodeći kako su 85 volontera osobe uvijek spremne odazvati se i pomagati u brojnim akcijama darivanja krvi, mjerenja tlaka i šećera, kroz interventne županijske timove, odlazeći u Opatovac pomagati izbjeglicama i na brojne druge načine. Uz to je zahvalila suradnicima i sponzorima kao i suradničkim organizacijama na cijeloj Poreštini.
Sandra Ćakić Kuhar
Volonterima Doma za starije i nemoćne osobe Poreč u ime korisnika i zaposlenika zahvalila je stručna voditeljica Doma Sandra Ćakić Kuhar, rekavši kako volonteri živote korisnika Doma čine ljepšim, sudjelujući s korisnicima na molitvenoj grupi, na proslavama rođendana, zboru, dramskoj grupi, šetnjama s korisnicima, druženjima, pružajući im frizerske usluge. U Domu je tijekom 2015. godine volontiralo 46 volontera koji su odradili 3.026 volonterskih sati, što čini jednu i pol radnu godinu.
U bogatom programu pod vodstvom Damira Miloša nastupili su glazbenici Marijan, Denis i Dorijana, pjesnikinja Marija Sošić, prikazan je kratki film „Due amiche“ redateljice Vanje Šimunić Lač, a domska dramska grupa izvela je lutkarsku predstavu „Štorije i pensiri“ autorice Marice Mihelčić. Direktno sa terena video čestitku uručio im je i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa, Robert Markt. Za uvijek dobro raspoloženje na Balu volontera bili su zaduženi volonteri muzičari Enco, Franko, Nando, Mateo, Paolo, Igor, Elvis, Anton i David. (dp)
Zajednička fotografija

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti