Porečki umirovljenici već proslavili Novu godinu

Lokalno
29.12.2012 19:59
D. Požarić
I Djed Mraz stigao na druženje s umirovljenicima (V. H.)
I Djed Mraz stigao na druženje s umirovljenicima (V. H.)
Stotinjak članova porečke udruge umirovljenika Kluba Galija okupilo se u petak navečer u restoranu Siesta na novogodišnjoj večeri. Udruga je službeno registrirana ljetos, pa su seniori prvi put organizirali veliko novogodišnje druženje i ples izvan klupskih prostora, što se pokazalo uspješnim, doznali smo od predsjednika udruge Franca Dobrilovića.
- Otkad smo formirali udrugu interes umirovljenika za naše aktivnosti sve je veći. Trenutno imamo više od 650 članova, koji dolaze svakodnevno u naše prostorije na Trgu Joakima Rakovca na druženje, pohađaju tečajeve informatike, joge, dolaze na predavanja iz medicine ili večeri plesa. Trenutno provodimo i anketu među članovima kako bi ocijenili naš dosadašnji rad i predložili nove aktivnosti, rekao je Dobrilović.
Umirovljenike okupljene na svečanosti pozdravile su dogradonačelnica Nataša Basanić Čuš i savjetnica u gradskom odjelu za društvene djelatnosti Tihana Mikulčić, a sve je svojim dolaskom iznenadio Djed Mraz. Zabava i ples uz duo Vajk kuntenti nastavili su se do dugo u noć. (V. HABEREITER)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti