Porečki SRD Zubatac uspješan na natjecanjima

Sport
24.06.2021 10:33
1
1
Članovi porečkog Sportsko-ribolovnog društva Zubatac ostvarili su niz značajnih rezultate i uspjeha unazad dva tjedna na čak tri natjecanja.
Na seniorskom prvenstvu Istre u udičrenju štapom s obale, održanom u Puli u organizaciji PŠRD Delfin, Porečani su osvojili dvije brončane medalje, Vili Pilar pojedinačnu, te zajedno sa Matteom Jugovcem i momčadsku.
Gotovo s istim uspjehom Pilar i Jugovac nastupili su i na međužupanijskom prvenstvu u udičarenju štapom s brodice koje je održano u Vrsaru u organizaciji SRD Baraj. Pilar i Jugovac ponovno su osvojili momčadski brončano odličje, dok je pojedinačno Pilaru izmakla kolajna tek za jednu poziciju s obzirom da se plasirao na 4. mjesto.
Značajan uspjeh ostvarili su i mladi članovi Zubatca na županijskom prvenstvu u udičarenju štapom s obale za dobni uzrast do 16 godina koje je održano u Medulinu u organizaciji KSR Šargo. Filip Butković na tom je natjecanju postao pojedinačni prvak Istre, a zajedno sa Davidom Mesarićem okitio se i titulom momčadskog županijskog prvaka.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti