Porečki rukometaši sutra kreću u Pariz

Sport
27.10.2004 00:00
Izvor: ab/dp
D. Požarić
Sutra u 19 sati dječaci dječaci RK "Poreča" skupit će se ispred dvorane SRC Veli Jože da bi krenuli put Francuske. Povod je tom putovanju rukometni turnir koji će se održati 30. i 31. listopada, uz sudjelovanje još 15 ekipa iz Francuske, Belgije, Bjelorusije i Italije.

To je već peti nastup našeg kluba na turniru na kojem je 2000. godine osvojeno prvo mjesto dok su se dječaci sa posljednjeg nastupa 2003. godine vratili sa osvojenim drugim mjestom. U toj su ekipi nastupali današnji kadeti: Petar Brajković, Ivan Gogala, Mario Galijot, Matija Jekić, Marko Magdić, Vedran Mataija, Neven Milinković, Igor Perhat, Marko Rudonjić i Dean Turković . Nadajmo se da će i nova generacija godišta 1991/92 predvođena trenerom Vladimirom Brčićem uspješno prezentirati naš grad i našu zemlju, a ako se vrate sa peharom - tim bolje.

Put do Tremblay on France , mjesta gdje se turnir održava je dug i naporan, a samo mjesto je 15-tak kilometara udaljeno od glavnog grada Francuske – Pariza .

Prilika je to da se razgleda ovaj velegrad pa će osamdesetak putnika u dva autobusa zasigurno uživati u ljepotama Eiffelovog tornja , Operi , dvorcima Louvre i Versaille , vožnji rijekom Seine , a uvjereni smo da će i noćenje u gradu šampanjaca uz obavezan posjet podrumima Reimsa zasigurno ostati zapamćeno. Ono što će mališanima dugo ostati u sjećanju jest posjet svjetski poznatom zabavnom parku Disneyland .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti