Porečki maturant Armando Vale na Svjetskoj smotri zadruga u Manchesteru

19.11.2012 10:54
Mihaela Peruško
1
1
U britanskom je Manchesteru od 31. listopada do 2. studenog održan Expocoop 2012 - svjetska izložba zadruga - na kojoj je sudjelovala i Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva u školama.
U ekipi je uz  predstavnike učeničkih zadruga iz Varaždina, Čakovca i Zagreba bio i maturant poljoprivrednog smjera SŠ Mate Balote Poreč  Armando Vale .
Sudjelovanje našeg predstavnika na ovoj međunarodnoj smotri priznanje je radu Balotine učeničke zadruge « Parentino » koja se predstavila svojim proizvodima: malvazijom, maslinovim uljem i destilatom od lavande, koji je, kako doznajemo od Armanda, izazvala osobito zanimanje i pozornost posjetitelja.
Biti dijelom te manifestacije, sudjelovati u svjetskom pokretu poduzetništva i stvaranja kroz zadrugarstvo, upoznati ljude iz Kenije, Tanzanije, Indonezije, Rumunjske, Bugarske, Južnoafričke republike, Meksika, Čilea, Kanade, Indije, Velike Britanije i mnogih drugih država svijeta, iznimno je iskustvo. Počašćeni smo što je i Balotina zadruga bila dio tog elitnog društva.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti