Porečki kickboxeri pripremaju Igora Jurkovića za Final Fight, u subotu memorijal David Šain

Sport
04.04.2013 13:36
D. Požarić
"Stara garda" superteškaša sa trenerima i malim  Davidom, sinom prosljavljenog porečkog kickboxera Lea Komšića
"Stara garda" superteškaša sa trenerima i malim Davidom, sinom prosljavljenog porečkog kickboxera Lea Komšića
Igor Jurković će se 19. travnja na Final Fightu u Splitu boriti protiv Raula Catinasa , jednog od najopasnijih rumunjskih boraca, pa se njemu i treneru Leonardu Komšiću u dvorani u Gulićima pridružila "stara garda" superteškaša sa ciljem da Igora čim bolje pripremi za nadolazeći vrlo zahtjevni meč.
Nakon prvog, kondicijskog i tehničkog dijela priprema koje je odradio sa trenerom Komšićem, Jurković je odradio i sparing sa bivšim prvacima države i osvajačima europskih odličja Valentinom Venturinijem te braćom Tomicom i Dorianom Paladinom .
Organizator splitskog Final Fighta je Orsat Zovko , menadžer koji je nedavno uspješno organizirao i spektakularno finale K1 u Areni Zagreb, na kojem je trijumfirao njegov pulen Mirko CRO COP Filipović .

8. memorijalni turnir David Šain 7. travnja

Kickboxing klub KING iz Poreča priprema i osmo izdanje memorijalnog turnira David Šain koji će 7. travnja, kao i uvijek, privući veliki broj poklonika borilačkih vještina. Leo Komšić nam je otkrio kako nas u finalnoj borbi očekuje dvoboj između Mladena Kujundžića (HR) i Igora Mihaljevića (HR).
Na memorijalu će se održati i osam finalnih borbi za titulu državnog prvaka u disciplini K1. Plasman u finale očekuje se i od nekih Kingovih boraca, a najveća su očekivanja od posljednjeg osvajača europske medalje Ognjena Topalovića i Davida Dobravca koji su trenutno u vrhunskoj formi. Uz njih se očekuje i nastup juniora Amela Dizdarevića i Borne Bulića .

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti