Porečki IDS i Istarska stranka umirovljenika potpisali sporazum o suradnji

Lokalno
25.02.2019 13:31
kb
1
1
Gradska podružnica IDS-a Poreč i gradska podružnica Istarske Stranke umirovljenika potpisale su 22. veljače Sporazum o suradnji u Gradskom vijeću Grada Poreča za razdoblje od 2019. do 2021. godine.
Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su članovi predsjedništva podružnice i vijećnici porečkog IDS-a te članovi predsjedništva ISU-a Poreč.
Adriano Jakus , predsjednik porečkog IDS-a, naglasio je da je potpisivanje ovog sporazuma logičan slijed uspješne i dugogodišnje suradnje sa porečkim umirovljenicima. Jakus je dodao kako je potpisivanje sporazuma garancija nastavka započetih projekata i programa te implementacija novih s ciljem skrbi za naše starije sugrađane i osiguravanja što boljeg i kvalitetnijeg života.
Predsjednik porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika Mario Ritoša istaknuo je da je "u svih proteklih godina suradnja sa IDS-om bila opravdana s obzirom na sve učinjeno za promicanje interesa osoba starije životne dobi i podizanje kvalitete njihovog života u Gradu Poreču kao i provođenju programa istarskih umirovljenika".
Ritoša je naveo brojne programe, inicijative i mjere za boljitak životnog standarda umirovljenika na području Grada Poreča koji su realizirani u dosadašnjih jedanaest godina suradnje. Napomenuo je i da "Istarska stranka umirovljenika podržava program i programsku orijentaciju IDS-a, regionalne stranke koja ima poseban značaj za razvoj našeg  područja kao i Grada Poreča.
"Veselimo se nastavku zajedničkog rada na dobrobit umirovljenika i cjelokupne zajednice", zaključio je predsjednik porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika Mario Ritoša. (kb)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti