Porečke USB-ovke osvojile tri titule državnih prvakinja i šest postolja na Prvenstvu RH u umjetničkim plesovima

Sport
21.03.2024 09:45
kb
Sportski plesni klub USB Poreč s velikim je uspjehom sudjelovao na Prvenstvu Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima, održanom proteklog vikenda u Crikvenici. Njegovih 28 mladih članica odmjerilo je snage s najboljim plesačima sportskih plesnih klubova iz cijele Hrvatske i izborilo čak šest postolja, uključujući tri titule državnih prvakinja. Zlatne USB-ovke su Nika Brčić i Lana Zulijani te mali tim u jazz disciplini (kategorija mladež), kao i veliki tim u suvremenoj disciplini (kategorija mladež).  
Šampionka Lana Brčić je, nakon prolaska u finale u čak dvije discipline natjecanja, osvojila visoko treće mjesto u suvremenoj disciplini (kategorija starija mladež). Jednaki je uspjeh postigla Viktorija Kalac, ali u kategoriji osnovci. U finale jazz discipline plasirala se Sara Đukić, dok su plasman u finale dviju disciplina – jazz i suvremene zaslužile Julia Brajković i Vita Herak.
Odlična peta mjesta zauzele su Nika Brčić, nakon prolaska u finale jazz discipline (kategorija mladež), i Nina Puniš u suvremenoj disciplini (kategorija starija mladež). Mali tim je stao i na postolje vrlo konkurentne suvremene discipline (kategorija mladež), okitivši se brončanim medaljama. 
- Sve naše plesačice zaslužuju doista velike pohvale, ne samo za uspješne nastupe i rezultate, već i za trud, posvećenost i entuzijazam s kojima su se pripremale za sudjelovanje na ovom značajnom natjecanju pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza i ponosno predstavile naš Poreč. Od srca zahvaljujemo roditeljima i prijateljima našeg mladog sportskog kluba na podršci te se nadamo da će naš rad prepoznati potencijalni sponzori i pokrovitelji, rekla je trenerica Ivana Domazet, najavljujući novi izazov koji USB-ovke očekuje već nadolazećeg vikenda – veliko međunarodno natjecanje Dance Fest u Novom Sadu.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti