Porečke SOS Šape osnovale ogranak u Rovinju

Istra
19.01.2021 11:22
Foto: Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč
Foto: Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč
Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč od jučer djeluje i u Rovinju, objavili su SOS Šape na svojoj Facebook stranici .
Iz udruge napominju kako se rovinjski volonteri dugo muče s brojnošću i stanjem mačaka na terenu, a unatoč svim naporima i činjenici da i Grad sterilizira mačke, situacija se ne popravlja, a nestajanja i trovanja su česta.
–U Rovinju se okupio veliki broj volontera, iskusnih u spašavanju životinja. Iako smo povezani već duže vrijeme, razmjenjujemo često ideje i iskustva, jučer smo se zaputili u Rovinj kako bi se bolje upoznali i da obiđemo jedno od brojnih mačjih hranilišta, stoji u objavi udruge.
Udruga SOS Šape djeluje na velikom području Istre i ovakva udruživanja su potrebna kako bi mogli ostvariti svoje ciljeve i težnje, poručili su iz udruge.
Želite li podržati rad SOS Šape Rovinj, možete to učiniti doniranjem hrane i potrepština za mačke, učlanjenjem u Udrugu i volontiranjem, a možete i donirati na račun Udruge za zaštitu životinja SOS Šape (IBAN HR79 2340 0091 1109 1187 1, SWIFT/BIC PBZGHR2X ili PayPal sospawsporec@gmail.com - uz napomenu: Donacija za SOS šape Rovinj). (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti