Porečke ritmičarke u Osijeku

Sport
29.10.2015 08:03
D. Požarić
1
1
Prošle je subote u Osijeku održan osmi Rondo cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici na kojem je nastupilo stotinjak natjecateljica iz 20 klubova iz 5 država (Slovenije, Mađarske, Srbije, BiH te Hrvatske).
Na cjelodnevnom natjecanju od ranog jutra do kasne večeri Poreč je predstavljalo sedam 7 natjecateljica koje su kući donijele šest medalja.
Najmlađa Petra Belević je u kategoriji 2007. godište u vježbi bez rekvizita osvojila srebrnu medalju. Godinu dana starija Nina Puniš osvojila je 8. mjesto u vježbi bez rekvizita. U kadetskom uzrastu brončanu medalju osvojila je Eva Fiškuš u vježbi sa obručem, te 6. mjesto u vježbi sa loptom. Nola Božić osvojila je 4. mjesto u vježbi sa loptom, te 5. mjesto u vježbi sa obručem, dok je Emily Knapić osvojila 5. mjesto u vježbi sa loptom i 6. mjesto u vježbi sa obručem.
Juniorka Lara Knapić nastupila je sa dvije vježbe sa čunjevima i trakom i osvojila je dvije srebrne medalje. Posljednja je nastupila seniorka Laura Božić i također osvojila dvije srebrne medalje u vježbi sa obručem, te vježbi sa čunjevima.
Porečke će ritmičarke natjecateljsku sezonu nastaviti na međunarodnim turnirima u Ljubljani, Zagrebu, te Bratislavi. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti