Porečke mažoretkinje u zagrebačkom Westgateu

Lokalno
18.12.2012 09:44
D. Požarić
1
1
Prošle je subote u zagrebačkom shopping centru Westgate po drugi put u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske održan božićni turnir Zagreb Christmas Open kojem su domaćin bile velikogoričke mažoretkinje.
Porečke su se kadetkinje i juniorke natjecale u 8 kategorija, osvojivši jedno zlato i tri srebrne medalje. Zlato su osvojile mini mix juniorke, a srebro solo pom pon  kadetkinje, duo trio kadetkinje i mini pom pon juniorke.
Djevojke su cijelu jesen vrijedno trenirale, što se posebno odnosi na male kadetkinje. Nove su članice već na prvim treninzima pokazale izniman talent i tako brzo dobile priliku nastupati u solo formacijama, što zahtijeva hrabrost i veliku koncentraciju.
Porečke mažoretkinje od ove jeseni djeluju sa novom trenericom Lorenom Kalčić  i upravom, a u tijeku je osnivanje samostalne udruge "Mažoretkinje grada Poreča. -I to će vjerojatno pomoći u daljnjem napredovanju djevojaka koje su jako zavoljele taj sport i vesele se svakom novom nastupu i treningu, rekla nam je buduća predsjednica udruge Suzana Gubina . Na broju mobilnog telefona 098/226 898 možete dobiti sve informacije o porečkim mažoretkinjama i njihovim aktivnostima.
Njihova su vrata otvorena i novim članicama, a okupljaju se svake srijede od 19 do 21 sat u porečkoj dvorani Palestra. Primaju se nove članice između 5 i 15 godina starosti, pa ako netko voli ples i glazbu, želi naučiti plesati uz mažoret štap ili pom pone neka im se pridruži.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti