Porečke kuglačice do bodova u Zagrebu sa samo 2 čunja prednosti

Sport
19.10.2015 08:19
D. Požarić
1
1
Kuglačice porečke Istre su se nakon prošlotjednog teškog poraza na vlastitoj kuglani, sa teškog gostovanja kod Zagreba vratile ostvarivši pobjedu rezultatom 5-3 i sa samo dva čunja više od domaćina na kuglani Pongračevo.
Radi se o kuglani sa šest staza na kojima istovremeno igraju po tri igračice svakog kluba, što znatno otežava igru igračicama onih klugova koji takve kuglane nemaju na raspolaganju. Samo tri kluba u Hrvatskoj, naime, igra na 6 staza.
Nikolina Pavlaković, Katja Oplanić i Nataša Ravnić Gašparini su nakon prvog bloka uspjele ne izgubiti previše bodova, pa je taj dio igre završio sa 2:1 i samo 32 čunja minusa, što je Porečankama davalo realne šanse za nadoknadu.
Iskoristile su ju Valentina Pavlaković, Vjera Mušković i Tatjana Oštrina te uz veliku borbu utakmicu okrenule u svoju koristi, a odluka o pobjedniku stigla je posljednjim bacanjima.
Bodove su za Poreč osvojile Ravnić Gašparini, Oštrina i V. Pavlaković, a za domaću ekipu Ana Bacan, Marija Barić i Ines Hasić. Najbolja igračica Poreča bila je Nataša Ravnić Gašparini sa 556 srušenih čunjeva, a igračica susreta Ana Bacan sa 562.
U ostalim susretima 4. kola 1. Hrvatske kuglačke lige za žene ostvareni su sljedeći rezultati:
  • Podravka - Admiral 1:7
  • Zaprešić - Varaždin 6:2
  • Siscia - Kupa 8:0
  • Mlaka - Split 7:1
2
Sljedećeg vikenda u Poreč dolazi ekipa Zaprešića. U petom kolu igrat će još i Split - Podravka, Kupa - Mlaka, Varaždin - Siscia te Admiral - Zagreb.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti