Porečke hrvačice i hrvači u ožujku odradili prvenstva

Sport
03.04.2021 10:15
D. Požarić
PH za žene 2011.
PH za žene 2011.
U ožujku su hrvačice i hrvači Poreča nastupili na dva prvenstva Hrvatske, 13. u Varaždinu i dva tjedna kasnije u zagrebačkoj Peščenici.
Na prvenstvu u slobodnom stilu za žene u uzrasnim skupinama kadetkinja, juniorki, mlađih seniorki i seniorki za 2021. godinu natjecateljice je vodio trener Branko Bubičić . U kategorji do 53 kg Sandra Čuhnil je osvojila drugo, a Kristina Brčić treće mjesto. Suzana Braman Čolović je u kategoriji 55 kg bila najbolja, a do 57 kg je Maja Brčić osvojila drugo mjesto.
Hrvači Poreča Petar Matić , Anton Legović i Andrej Bubičić nastupili su 27. ožujka na juniorskom prvenstvu Hrvatske (uzrast do 20 godina). U kategoriji do 82 kg Matić je osvojio odlično 2. mjesto. Do finala je došao sa dvije pobjede tušem protiv hrvača Petrinje, dok je u finalu od njega bio bolji hrvač Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba.
Anton Legović je u kategoriji do 87 kg pokazao dobro hrvanje, ali je također poražen od hrvača Zagreba.
U kategoriji do 130 kg, Andrej Bubičić je osvojio treće mjesto i to tuševima protiv hrvača Hrvatskog dragovoljca i Sesveta, te dva poraza po bodovima od hrvača Vindije iz Varaždina i Sesveta.
Hrvače su na prvenstvu vodili treneri Petar Juić i Adis Hamzić . (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti