Porečka Finida prva u ukupnom poretku na međunarodnom karate turniru u Rijeci

Sport
11.06.2018 09:19
D. Požarić
1
1
U organizaciji Karate kluba Viktorija iz Rijeke proteklog vikenda u Rijeci održan je međunarodni karate turnir Viktorija Kup Sveti Vid 2018. Natjecanje se odvijalo u borbama i katama od najmlađeg uzrasta do seniora i veterana. Na prvenstvu je sudjelovalo dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Sjedinjenih američkih država.
Karate klub Finida iz Poreča na turniru se predstavio u odličnom izdanju, osvojivši ukupno 11 medalja u katama – sedam zlatnih te po dvije srebrne i brončane. U ukupnom poretku uspješnosti klubova Finida je zauzela 1. mjesto.
Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su: Petar Puškarić (cicibani 6 godina), Cintiya Radovan (mlađe učenice 8 godina), Emili Jurcan (mlađe učenice 9 godina i učenice 10 godina), Iva Samovojska (mlađe kadetkinje i kadetkinje) i veteran Damir Krsnik.
Srebro su osvojili Cintya Radovan (mlađe učenice 9 godina) i Damir Krsnik (seniori), dok je dvije bronce u kategorijama mlađih učenika do 8 i mlađih učenika do 9 godina osvojio Vittorio Emanuel Pilato. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti