Poreč: Uz druženje i igru otvoreno igralište i piknik zona u Ulici I. G. Kovačića

Lokalno
07.07.2021 16:00
1
1
Novouređeno dječje polivalentno igralište i piknik zona u Ulici Ivana Gorana Kovačića jučer su otvoreni neformalnim druženjem stanovnika tog dijela grada i predstavnicima Mjesnog odbora Joakim Rakovac te Grada Poreča.
Naime, sukladno željama građana i Mjesnog odbora, na zelenoj površini na kojoj je već ranije postojalo dječje igralište, uređeno je manje polivalentno igralište dimenzija 16x17 metara. Igralište je omeđeno ogradom visine 2,0 i 4,0 m te opremljeno jednim košem za košarku i dva gola za mini nogomet.
Dodatno je uređena i piknik zona – sjenica na betonskoj podlozi s ugrađenim stolom i klupama za đdruženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci. Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posađena je trava, a nadopunjuju se stablima zasađenim u lanjskoj akciji "Zasadi drvo ne budi panj".
2
Otvorenju se pridružio i gradonačelnik Loris Peršurić, koji je izrazio zadovoljstvo da upravo kroz razgovor s građanima uređuju naselja.
Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s uređenjem dječjih i polivalentnih igrališta, kojih na području Poreča i prigradskih naselja već sada ima oko 130. (ls)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti