Poreč: U tijeku su pripreme za svibanjsko EP u karateu

Sport
14.01.2021 13:47
Sastanak organizacijskog odbora i predstavnika Grada
Sastanak organizacijskog odbora i predstavnika Grada
Jučer je u Poreču održan radni sastanak ususret Europskom seniorskom prvenstvu u karateu koje će se od 19. do 23. svibnja održavati u Žatici . Riječ je o posljednjem kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Tokiju koji će ugostiti više od 1200 sportaša.
Članovi organizacijskog odbora odbora Davor Cipek , Goran Šprem i Marko Paliaga predstavili su gradonačelniku Lorisu Peršuriću i njegovoj zamjenici Nadiji Štifanić Dobrilobić pojedinosti oko organizacije, a osim o realizaciji samog sportskog natjecanja razgovaralo se i o zajedničkim aktivnostima u promociji Poreča u budućem razdoblju.
Gradonačelnik je iskazao podršku u organizaciji i izrazio veselje što se nakon izazovne prošle godine velike sportske manifestacije polako vraćaju u Poreč, koji ima potrebnu infrastrukturu, iskustvo i kapacitete. Predsjednik Hrvatskog karate saveza Cipek izrazio je zadovoljstvo što je upravo Hrvatskoj dano povjerenje za organizaciju ovakve manifestacije u konkurenciji od 16 kandidata.
Članovi organizacijskog odbora nakon sastanka su obišli dvoranu Žatika, kao i smještajne kapacitete za natjecatelje i sudionike. (sj)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti