Poreč: Prijateljska nogometna utakmica Jadran - Funtana 7:0 (4:0)

Sport
07.04.2004 00:00
Izvor: Marin Grgeta/Mx
Mx
1
1
U prijateljskom susretu na «Velom Joži» porečki je trećeligaš deklasirao susjede iz Funtane rezultatom 7-0.
1
Neusporedivo kvalitetniji i fizički bolje pripremljeni domaćin mogao je pobijediti i mnogo višim, dvoznamenkastim rezultatom, no u tome su ga spriječile odlične obrane Selimovića i napose brojni promašaji vlastitih napadača. Činjenica da je čak šest pogodaka postigao A. Gržentić, inače mladi vratar (i to vrlo dobar, juniorski je, naime, reprezentativac Hrvatske), najbolje pokazuje današnju igru Funtane (iako mu valja priznati i odlično snalaženje u ulozi napadača), no još puno više govori o stanju u kojem se nalazi Jadran ove sezone.
2
Funtana jednostavno nije imala snage da pruži dostojanstven otpor. Stvorila je tek jednu priliku, u smiraju utakmice, kad je rezultat već bio 6-0, kad je Jozić obranio dobar udarac Pangraca. Prilike Jadrana je nemoguće nabrojati, a posebno su opasna bila ubacivanja s bokova, naročito s lijevog na kojem je I. Gržentić radio što je htio, najvećim dijelom zahvaljujući načinu na koji Funtana stoji na terenu, s bočnim igračima koji igraju visoko, bez obaveze, i koji uopće ne pokrivaju.
Po hladnom i vjetrovitom vremenu, gledali smo u biti tek trening Jadrana, a zbog onog što je, nažalost, pokazala Funtana, ne možemo čak ni upotrijebiti uobičajenu sintagmu «malo jači».
3
Jadran Poreč – Funtana 7:0 (4:0)
Poreč, stadion «Veli Jože». Bez gledatelja.
Sudac: Mađarić (Vrsar)
Strijelci: Pahović (20.), A. Gržentić (29., 32., 41., 50., 54., 82.)
JADRAN: Mofardin (59. Jozić); Pršurić, Matić, Kliman; Brljafa, Smolica, Pahović (58. Vuk), F. Ereiz, I. Gržentić; M. Žiković, A. Gržentić.
FUNTANA: Selimović; Bikić, Biogradlija (46. Čavić), Sošić; Budija, Gaćina, Fabris, Ivković, Uljanić; Jukić, Pangrac.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti