Poreč: Najava derbija prvenstva između rukometaša Poreča i Pećina

Sport
05.05.2004 00:00
Izvor: ab/dp
D. Požarić
U četvrtak, s početkom u 20 sati, u SRC "Veli Jože" odigrat će se derbi prvenstva 3. HRL – zapad 2, u kojem će rukometni klub "Poreč" ugostiti trenutno vodeću ekipu lige, rukometni klub "Pećine". Utakmica je to u kojoj domaćini moraju pobijediti sa barem 2 gola razlike, kako bi stekli prednost u međusobnim susretima, za slučaj da prvenstvo završe sa istim brojem bodova kao i RK "Pećine".

Riječani su, kao i porečani, proljetni dio prvenstva odigrali bez greške a to znači da su u devet do sada odigranih utakmica sakupili 18 bodova pa optimistički gledaju na ovaj susret.

Naša ekipa se priprema po običajenom planu, Ilić i Popović su sanirali ozlijede, dok su Beaković i Božić još uvijek nedovoljno pripremljeni, ali će ipak biti na raspolaganju treneru Vujiću.

Zanimanje za ovu utakmicu je vrlo veliko što pokazuju telefonski pozivi koje naš klub prima iz Pule, Labina, Rovinja, Buja, Novigrada i Umaga, pa je gotovo sigurno da će dvorana "Veli Jože" biti popunjena na još bolje u odnosu na utakmicu sa rukometnim klubom "Kozala".

Sve gore navedeno upućuje na to da ćemo imati prilike gledati dobru rukometnu utakmicu i to u prekrasnom ambijentu. Očekujemo pobjedu koja će nam omogućiti osvajanje prvenstva, a time bi ujedno stekli i mogućnost da kroz kvalifikacije koje će se održati sredinom lipnja mjeseca uđemo u viši rang takmičenja.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti