Poreč: Mali ambasadori modernog turizma imaju i svoj video

Lokalno
19.12.2020 11:11
D. Požarić
1
1
Sedamdesetak mališana Dječjeg vrtića Radost Poreč, Ljetnog kampa grada Poreča i Zabavne ljetne baze Društva Naša djeca Poreč, koji su tijekom ljeta dobili diplome i službeno postali „Ambasadori modernog turizma“, dovršili su izradu videa .
Prvi je to projekt ovakve vrste u Hrvatskoj, fokusiran na to kako osvijestiti i naučiti djecu ključne elemente važne za turizam, u smislu što zapravo znači živjeti u turističkom gradu, tko je turist i koja su njegova očekivanja, koje su prednosti i nedostaci turizma kao karijere, što je moderni turizam, što je multikulturalnost, te ih naučiti ključne povijesne, tradicijske i kulturološke značajke vezane za Poreč i Istru.
„Recepcionar nije onaj koji daje recepte”, Turizam je tamo ono gdje turisti spavaju i ima kotačiće”, “Concierge otvara konzerve”, “Turizam je oblik marketinga”, “Pionir je zanimanje u turizmu” – samo su neki od urnebesnih dječjih asocijacija vezanih uz turizam.
Neizmjerno smo radosni što u ovom turbulentnom trenutku za turizam imamo priliku u suradnji s Gradom Porečom i Zakladom „Hrvatska za djecu“ unijeti malo pozitivnog duha kroz ciklus edukacija, a sada i u obliku videa., rekle su edukatorice doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić i Kristina Kulišić, mag oec. iz tvrtke Meraklis.
Video možete pogledati ovdje .
(dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti